• כרטיס רופא והטבות
  • אתרי הר"י
  • צרו קשר
  • פעולות מהירות
  • עברית (HE)
  • למען הרופאות והרופאים ולטובת הרפואה

    מה תרצו למצוא?

    23.6.2011: העדר הסכמות בין הר"י והמעסיקים בנושא הגבלת תורנויות מתמחים


    בשבועיים האחרונים מתנהלות ישיבות מו"מ אינטנסיביות בין הר"י והמעסיקים בנושא הורדת עומס התורנויות על מתמחים ונושאי התקינה הנגזרים מכך. בימים האחרונים התקיימו ישיבות ליליות בבית הדין האזורי לעבודה תחת ליווי ופיקוח של נשיא בית הדין מיכאל שפיצר, אשר עודד את הצדדים להגיע להסכמות בנושא נקודתי זה, כנקודת פתיחה להמשך המשא ומתן.

     

    הישיבות התקיימו בלשכתו של השופט, כחלק מדינמיקה בה השופט מלווה את התהליך באופן הדומה להליך של גישור, ולא במסגרת הדיונים הרגילים המתנהלים באולם בית הדין.

     

    ביום ג' 21.6.11 בלילה הורה הנשיא על הקלת העיצומים בימים ד' וה', וזאת על רקע ההתקדמות בהידברות בין הצדדים אודות נושא הורדת עומס התורנויות. למרות ההתקדמות, כאמור, בשעת לילה מאוחרת שוב התפוצץ המשא ומתן (בדומה לאופן בו הסתיימו הלילות הקודמים). על-אף רצונו הגלוי של בית הדין שהצדדים יגיעו להסכמות בסוגיה, במסגרת התהליך המתואר, יצאו הצדדים כפי שהגיעו.

    עדכנו את מדיניות הפרטיות באתר ההסתדרות הרפואית בישראל. השינויים נועדו להבטיח שקיפות מלאה, לשקף את מטרות השימוש במידע ולהגן על המידע שלכם/ן. מוזמנים/ות לקרוא את המדיניות המעודכנת כאן. בהמשך שימוש באתר ובשירותי ההסתדרות הרפואית בישראל, אתם/ן מאשרים/ות את הסכמתכם/ן למדיניות החדשה.