• כרטיס רופא והטבות
  • אתרי הר"י
  • צרו קשר
  • פעולות מהירות
  • עברית (HE)
  • למען הרופאות והרופאים ולטובת הרפואה

    מה תרצו למצוא?

    פרק רביעי: הוראות שונות


    39. סודיות הדיון

    39.1 הדיון האתי יתנהל בדלתיים סגורות, אולם עצם קיום ההליך, זהות הצדדים ותוצאותיו לא יהיו חסויים. על אף האמור לעיל, רשאי צד להליך להגיש בקשה ליו"ר ועדת הבירור להטיל חיסיון גם על נתונים אלו, בהתאם לנסיבות.
    39.2 ועדת הבירור או ועדת הערעור רשאית, ככל שהעניין נדרש לצורך בירור ההליך או לפי בקשת הנילון או המתלונן, להרשות נוכחות אנשים זולת הצדדים בדיון.
    39.3 ועדת הבירור ו/או ועדת הערעור ו/או יו"ר הלשכה לאתיקה רשאים להורות על העברת החומר שהתקבל בידי הוועדה, לרבות ההכרעה, למשרד הבריאות.


    40. פרסום

    ועדות הבירור והערעור יורו על פרסום או על אי-פרסום פרטי ההליך ותוצאותיו תוך חשיפת זהותם של הנילון והמתלונן. פרסום זה ייעשה רק לאחר שחלף המועד להגשת ערעור, או כשמדובר בהחלטה סופית.
    בכל מקרה שהוטל על הנילון עונש של השעיה או הרחקה מהר"י, חלה על הוועדה חובת פרסום זהותו של הנילון.


    41. הפסקת הדיון

    הוגש ליו"ר הלשכה לאתיקה הדן בעניין העתק מכתב אישום בפלילים נגד הנילון, יושהה הליך הבירור או הערעור בלשכה לאתיקה עד למתן פסק דין סופי.


    42. דעת מיעוט

    בהכרעה של ועדת הבירור או ועדת הערעור, שיש בה דעת מיעוט, יחתמו כל חברי הוועדה על החלטת הרוב, אך רשאי בעל דעת המיעוט להוסיף את דעתו החולקת ואת נימוקיו.


    43. סדרי הדין באין הוראות

    בכל עניין של סדרי דין, שאין עליו הוראה בכללים אלה, ינהגו יו"ר הלשכה לאתיקה או יו"ר ועדת הבירור או יו"ר ועדת הערעור, לפי העניין, בדרך הנראית להם כטובה ביותר לעשיית צדק.