• כרטיס רופא והטבות
  • אתרי הר"י
  • צרו קשר
  • פעולות מהירות
  • עברית (HE)
  • למען הרופאות והרופאים ולטובת הרפואה

    מה תרצו למצוא?

    הודעה לעיתונות: 18.2.2009: בג"ץ פסק כי דוח ועדת הבדיקה של ההסתדרות הרפואית יועבר לבדיקת גורמי הביטחון


    בג"ץ פסק היום, כי דוח ועדת הבדיקה של הלשכה לאתיקה של ההסתדרות הרפואית בנושא הניסוי בחיסון נגד אנתרקס, "עומר 2", יועבר לבדיקת גורמי הביטחון על פי בקשתם. על הפרקליטות, באת כוחם, יהיה להגיש תגובתה תוך 14 יום לבג"צ. בתקופה זו יישאר צו איסור הפרסום בעינו.

    בג"ץ הורה להעביר את הדוח גם לפרקליטי מקצת החיילים שעתרו לבג"ץ לפני כשנה בדרישה להקים ועדת חקירה ממלכתית לבדיקת הניסוי "עומר 2" במקום ועדת הבדיקה של הלשכה לאתיקה של הר"י. אולם זאת, תוך התחייבותם לכבד את צו איסור הפרסום ולא להעביר את הדו"ח לכל גורם מלבדם ואף לא לשולחם.

    פרופ' אבינעם רכס, יו"ר הלשכה לאתיקה של ההסתדרות הרפואית, הביע תקווה שניתן יהיה להביא את הדוח לידיעת הציבור בהקדם האפשרי.

    עדכנו את מדיניות הפרטיות באתר ההסתדרות הרפואית בישראל. השינויים נועדו להבטיח שקיפות מלאה, לשקף את מטרות השימוש במידע ולהגן על המידע שלכם/ן. מוזמנים/ות לקרוא את המדיניות המעודכנת כאן. בהמשך שימוש באתר ובשירותי ההסתדרות הרפואית בישראל, אתם/ן מאשרים/ות את הסכמתכם/ן למדיניות החדשה.