• כרטיס רופא והטבות
  • אתרי הר"י
  • צרו קשר
  • פעולות מהירות
  • עברית (HE)
  • מה תרצו למצוא?

    פשטידת מנגולד וכרישה

    פשטידת ירקות צמחונית טעימה וקלה להכנה. הירק יכול להשתנות בהתאם לעונה, כך או כך היא חגיגית וטעימה.

    מרכיבים:

    1 חבילת עלי מנגולד חתוכה ומטוגנת קלות.

    1 כרישה חתוכה לטבעות ומטוגנת קלות

    3 ביצים טרופות

    חבילת גבינת טוב טעם או כל גבינה חצי קשה

    2 כפות קמח מלא או רגיל 

    תבלינים לפי הטעם

     

    אופן הכנה:

    חותכים את עלי המנגולד ואת הכרישה ומטגנים קלות להוצאת הנוזלים

    מעבירים לקערה ומוסיפים את הביצים, גבינה, קמח ותבלינים שאוהבים

    אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 40-45 דקות או עד שהפשטידה זהובה ויציבה.

     

    *באדיבות נטע קיילר דיאטנית קלינית

     

    < חזרה לעמוד כל המתכונים
    עדכנו את מדיניות הפרטיות באתר ההסתדרות הרפואית בישראל. השינויים נועדו להבטיח שקיפות מלאה, לשקף את מטרות השימוש במידע ולהגן על המידע שלכם/ן. מוזמנים/ות לקרוא את המדיניות המעודכנת כאן. בהמשך שימוש באתר ובשירותי ההסתדרות הרפואית בישראל, אתם/ן מאשרים/ות את הסכמתכם/ן למדיניות החדשה.