• כרטיס רופא והטבות
  • אתרי הר"י
  • צרו קשר
  • פעולות מהירות
  • עברית (HE)
  • מה תרצו למצוא?

    אנטיפסטי קל וטעים

    מתכון כל כך פשוט להכנה יכול להתווסף לכל ארוחה. שילוב ירקות ושורשים יוצרים מגוון טעמים וצבעים, חגיגה לעיניים ולחך.

    מרכיבים:
    רצועות גזר, קישוא, בצל, סלק, פלחי ברוקולי וכרובית
    שמן זית
    מלח גס, פלפל שחור

    אופן הכנה:
    מניחים על תבנית עם נייר אפייה את כל הירקות מזלפים שמן זית, מוסיפים תבלינים ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות למשך 25 דק'

     

    *באדיבות נטע קיילר דיאטנית קלינית

    חשוב לדעת!

    גודל השורש משפיע על טעמו. ירקות שורש קטנים יהיו עשירים בטעמים ומתוקים לעומת השורשים הגדולים.

    יתרונות

    ירקות השורש סופחים באיטיות את כל הטוב שבאדמה לכן הם עשירים בסיבים ויטמינים ומינרלים.

    שילוב מגוון ירקות בתנור, יוצר עושר בצבעים, בטעמים ובוויטמינים שאנו מרוויחים.

    < חזרה לעמוד כל המתכונים
    עדכנו את מדיניות הפרטיות באתר ההסתדרות הרפואית בישראל. השינויים נועדו להבטיח שקיפות מלאה, לשקף את מטרות השימוש במידע ולהגן על המידע שלכם/ן. מוזמנים/ות לקרוא את המדיניות המעודכנת כאן. בהמשך שימוש באתר ובשירותי ההסתדרות הרפואית בישראל, אתם/ן מאשרים/ות את הסכמתכם/ן למדיניות החדשה.