|
בהתאם להסכם קיבוצי (בוררות) שנחתם ביום 13.7.00 נקבע כי ב-10 השנים הבאות יקוימו הליכי בוררות עם הר"י כחלופה לנקיטת צעדים ארגוניים עם הר"י.
|
מכתב לוואי של המשנה לממונה על השכר והסכמי עבודה להסכם הקיבוצי מיום 13.7.00
|
162.1
|
למען הסדר הטוב הריני להעלות על הכתב את ההסכמה לעניין יישום סעיפי הבוררות ככל הנוגע לשירותי בריאות כללית:
|
|
162.1.1
|
מוסכם כי בכל הליך בוררות הנוגע לשירותי בריאות כללית, לא ינקוט הממונה על השכר והסכמי עבודה במשרד האוצר כל צעד בטרם הבהירה שירותי בריאות כללית את עמדתה בעניין הנדון.
|
|
162.1.2
|
מוסכם כי במקרה של הליך בוררות הדורש בהתאם להצעת המגשרים הסכמה של הצדדים לקיום הליך בוררות, הרי שבהליך כאמור הנוגע לשירותי בריאות כללית, לא ינקט כל הליך בוררות, אלא אם כן נתנה הסכמה מראש של שירותי בריאות כללית לקיום הליך הבוררות.
|
מכתב לוואי מיום 13.7.00 של סמנכ"ל שירותי בריאות כללית להסכם הקיבוצי מיום 13.7.00
|
162.2
|
במקרה של חילוקי דעות הנוגעים לסעיף 14 להסכם הקיבוצי הנ"ל, ננהג בהתאם לאמור בהסכם הקיבוצי בנושא יישוב סכסוכים מיום 13.7.00.
|
|
162.3
|
במקרה של חילוקי דעות הנוגעים לסעיף 10.7 להסכם הקיבוצי הנ"ל, ננהג בהתאם לאמור בהסכם הקיבוצי בנושא יישוב סכסוכים מיום 13.7.00.
|
|