ברוכים הבאים לקורס יסודות התזונה הבריאה.
לתזונה יש השפעה עצומה על הבריאות שלנו ושל המטופלים. היא יכולה למנוע מחלות, לתמוך במערכת החיסון ולתרום לניהול ולטיפול במחלות קיימות.
אך מעבר לתועלות הבריאותיות הברורות, תזונה נכונה יכולה גם לשפר את איכות החיים, בגוף ובנפש, עבורנו ועבור המטופלים.
בקורס נצלול לתוך מגוון נושאים:
- טרנדים תזונתיים, מה עובד ומה פחות
- ההשלכות הבריאותיות של מזון מעובד ואיך לצמצם את נזקיו
- שילוב נכון של דגנים מלאים ושומנים בריאים בתפריט
- הפחתת נתרן, מבלי להתפשר על הטעם
- חשיבות העשרת התפריט בירקות, סיבים תזונתיים ומזונות שמשפיעים על המיקרוביום
- איך ליהנות ממתוקים – בלי להוסיף סוכר
- יתרונות וחסרונות של חלבונים מן החי ומן הצומח וכיצד דואגים להשלים מחסורים ?
- התזונה המשפחתית - דרכים לקיים ארוחות משפחתיות מזינות ומהנות
מעבר לידע, שתוכלו להטמיע בעבודתכם, תוכלו לקבל רעיונות מעשיים לשיפור הבריאות, לארוחות מאוזנות ולשינוי הרגלים.
מבנה הקורס:
קורס מקוון
מועד הקורס:
פתוח לשנה ממועד ההרשמה
יש להתחבר לאתר על מנת לצפות בקורס (צד שמאל למעלה). אם אינך משתמש/ת מוכר/ת במערכות הר"י יש למלא את
הטופס >>
מבנה הקורס
+
-
הקורס כולל סדרה של הרצאות מוקלטות :
1. טרנדים תזונתיים בולטים
2. דגנים מלאים לאורך היום
3. איך משתמשים בשומן נכון
4. פחות מלח יותר טעים
5. העשרה בירקות
6. מתוקים ללא סוכר : על פחמימות, סוגי סוכר ומניעת השמנה וסכרת
7. חלבונים מן החי ומן הצומח - וכיצד דואגים להשלים מחסורים
8. התזונה המשפחתית - רעיונות לארוחות משפחתיות מזינות ומהנות
מרצה : ליאת ברנט, דיאטנית קלינית B.Sc.Nutr.
מרצה ומנחת סדנאות לירידה במשקל ולאורח חיים בריא
קהל יעד
+
-
הקורס רלוונטי לרופאות ולרופאים מכל תחום, לסטודנטים/ות לרפואה, לאחיות ואחים ולכל אנשי מקצועות הבריאות.
הוא מיועד לכל מי שמעוניין ללמוד איך תזונה נכונה יכולה גם לשפר את איכות החיים, בגוף ובנפש, עבורנו ועבור המטופלים.