• כרטיס רופא והטבות
  • אתרי הר"י
  • צרו קשר
  • פעולות מהירות
  • עברית (HE)
  • מה תרצו למצוא?

        חייו הקצרים ומלאי התחלואה של פרנץ שוברט

        הרפואה | כרך

        חוברת 1, יוני 2007
        עמ׳

        • איל בראון

        תקציר

        איל בראון

        המח' לרפואה פנימית ב' והיח' למחלות זיהומיות, הקריה הרפואית רמב"ם והפקולטה לרפואה רפפורט, חיפה

        מעטים הם המלחינים אשר במהלך חיים כה קצר יצרו מוסיקה פורה ומשמעותית כמו פרנץ שוברט. בשלושים ואחת שנות חייו יצר תשע סימפוניות, 21 סונטות לפסנתר, מוסיקה כנסייתית, עשרות יצירות קאמריות (מהן כמה מהיצירות היפות ביותר ברפרטואר), ובעיקר – מאות שירים אומנותיים (לידר), הנחשבים לשיא היצירה בתחום זה בהיסטוריה של המוסיקה.

        הבהרה משפטית: כל נושא המופיע באתר זה נועד להשכלה בלבד ואין לראות בו ייעוץ רפואי או משפטי. אין הר"י אחראית לתוכן המתפרסם באתר זה ולכל נזק שעלול להיגרם. כל הזכויות על המידע באתר שייכות להסתדרות הרפואית בישראל. מדיניות פרטיות
        כתובתנו: ז'בוטינסקי 35 רמת גן, בניין התאומים 2 קומות 10-11, ת.ד. 3566, מיקוד 5213604. טלפון: 03-6100444, פקס: 03-5753303
        עדכנו את מדיניות הפרטיות באתר ההסתדרות הרפואית בישראל. השינויים נועדו להבטיח שקיפות מלאה, לשקף את מטרות השימוש במידע ולהגן על המידע שלכם/ן. מוזמנים/ות לקרוא את המדיניות המעודכנת כאן. בהמשך שימוש באתר ובשירותי ההסתדרות הרפואית בישראל, אתם/ן מאשרים/ות את הסכמתכם/ן למדיניות החדשה.